Escalada


Ramal format de la mà d’un grup jove que, prèvia una formació més especialitzada volem gaudir de l’excursionisme a un nivell más alt.

El que pot fer-nos una mica diferents en l’esperit excursionista, és l’estímul, la satisfacció i, en més d’un cas, la tossudessa que suposa poder assolir fites de certa dificultat, ja siguin de les nostres contrades o d’altres indrets, on l’accessibilitat estigui, malgrat tot, dins de les possibilitats. És per això que volem convidar a que els més atrevits s’animin a provar les nostres activitats i s’incorporin a aquest col.lectiu a fi, com ja s’ha dit, de viure l’excursionisme amb quelcom més d’aventura.

Aquesta branca fou creada inicialment sota la denominació d’Alta Muntanya, si bé incorporava i es practicava també l’escalada. En l’actualitat, amb l’agregació de nous membres i on aquesta modalitat és encara més activa, s’ha cregut oportú el canvi de designació on hi figurin les dues especialitats.

Precisament dins de l’escalada, cal destacar la inauguració, l’any 2003, del rocòdrom municipal, gestionat per la nostra entitat i el projecte del qual fou promogut pel GEC- Alta Muntanya i fet possible gràcies a la seva gent i altres col.laboradors que participaren activa i desinteressadament en la seva construcció, així com al suport de l’Ajuntament.

(Extracte del llibre L’Excursionisme a Campdevànol – 50 anys” de Josep Mª Colomer i Fossas).


ROCÒDROM

NOTA: QUEDA TOTALMENT PROHIBIDA L’ESCALADA SENSE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA AL DIA I EN LA CATEGORIA CORRESPONENT.L’ENTITAT NO ES FA RESPONSABLE DELS ACCIDENTS RELACIONATS AMB EL MAL ÚS DE LES INSTAL.LACIONS.

Vies d’iniciació i per els mes petits
Rampes amb una mica de desplom…
Els nostres sostres, aquí ja es pateix mes…
I ples mes bous… EL TEXAQUEN!!!